Wat wil je weten?

Wij staan altijd voor u klaar, maar ga eerst even na of het niet in onze veelgestelde vragen rubriek staat. Hieronder staat een greep uit onze veelgestelde vragen, mocht u er niet uitkomen kunt u ook contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Momenteel kunt u bij ons in de winkel enkel met de pin betalen (geen creditcard).

Helaas, wij bezorgen geen taarten en/of cakes.

Ja , wij zijn open!

De overheid heeft vanaf woensdag 5 november 2020 weer strengere COVID-19 maatregelen gepresenteerd.  Weer een aantal sluitingen van o.a. musea, bioscopen en horeca.

Hieronder valt Dunya's Taartenatelier niet. Bij ons komen geen grote groepen samen. Daarom zijn we gewoon geopend, maar alleen voor het afhalen van de gedane bestellingen.

Wel nemen wij gepaste stappen. Ons handelen in hygiëne is nog verder verscherpt dan deze al was, we laten 1  klant tegelijk binnen en we vragen onze klanten zoveel mogelijk gebruik te maken van het gemak van thuis bestellen via onze webshop. 

Klanten die bij ons in de winkel betalen kunnen dit voorlopig niet meer  contant doen. 

Regelmatig worden de balie, de deur, de deurknoppen en vitrine ramen gereinigd. 

We hebben een desinfectiezuil staan ter beschikking, deze heeft een sensor en daardoor handsfree en dus geen contact. We vragen een ieder in de winkel en buiten de winkel gepaste afstand te houden.

Het zijn unieke tijden maar samen slaan we er ons doorheen. 


In deze tijden waarin wordt opgeroepen om niet in grote groepen bijeen te zijn kunnen we begrijpen dat dat voor u aanleiding is om uw feest momenteel niet door te laten gaan. Daarom hebben we de mogelijkheid ingesteld waardoor we u de mogelijkheid geven te annuleren zonder u kosten in rekening te brengen, mits dit op tijd wordt door gegeven. U kunt natuurlijk ook uw bestelling uitstellen tot een geschikter moment.

- U kunt uw bestelling tot drie dagen of meer van te voren annuleren zonder kosten. U krijgt dan van ons een voucher-code welke u kunt gebruiken bij uw volgende bestelling. De voucher heeft de waarde van de geannuleerde taart. 

- Of U annuleert uw bestelling tot drie dagen van te voren maar u wilt geen voucher. U krijgt dan het betaalde bedrag terug minus de annuleringskosten vanaf € 7,50 .

- U kunt uw bestelling 1 tot 2 dagen annuleren. Dan zijn er wel al voorbereidingen getroffen waardoor we u maar 50% van het totale bedrag van de taart kunnen retourneren in de vorm van een voucher-code. Deze kunt u gebruiken bij uw volgende bestelling. 

- Mocht er voor uw taart al bijzonder suikerwerk gemaakt zijn, dan zal deze wel in rekening gebracht worden.  

- Bij annulering binnen 24 uur zullen de volledige kosten in rekening gebracht worden. U krijgt dan geen tegemoetkoming.

We zitten helemaal volgeboekt  voor deze week.

Kijkt u gerust rond in de webshop en maak uw keuze voor een latere datum.

De Dunya Specials, deze vragen meer (voor-)bereidingstijd en dienen minsten 7werkdagen van te voren besteld te worden.

Standaard vullen we de taart met slagroom. Maar er kan ook gekozen worden voor een smaak. Dan kies je in het keuzemenu 'smaak' en klik op de gewenste smaak. In dit keuze menu staan de meest voorkomende smaken. Deze smaak vulling komt in alle lagen van de taart.

U kunt ook kiezen voor een tweede (andere) smaak in de taart. Dan kiest u eerst in het menu 'smaak' de eerste vulling en vervolgens in het menu 'optioneel 2e smaak' voor de tweede smaak als vulling.

Dus de keuze voor een 2e smaak hoeft u enkel te doen als u er een andere smaak bij wilt. Als u in alle lagen dezelfde smaak wilt, hoeft u niets te doen.

In de cakes van Dunya's Taartenatelier wordt geen gelatine gebruikt.

In de standaard taarten met een slagroom of zwitserse room vulling wordt ook geen gelatine gebruikt.

Voor onze taartvullingen met een bijzondere smaak maken we een bavarois op basis van gelatine. De gebruikte gelatine , net als de andere ingredienten, zijn HALAL gecertificeerd.

Mocht u toch een vulling zonder gelatine willen, dan is dat mogelijk maar de keuze in smaken is beperkter. De vullingen welke mogelijk zijn; slagroom, zwitserse room, citroen, aardbei, framboos, kokos, pistache en chocolade. Voor alle duidelijkheid:  Dit zijn geen standaardvullingen en dient u apart aan te geven d.m.v. een reply op uw bevestigingsorder.

In de 23 jaar dat Dunya's Taartenatelier bestaat zijn er oneindig veel taarten voorbij gekomen.

Dankzij Facebook, Instagram en onze website zijn we nu ook in staat deze met jullie te delen.

Op onze website zie je een overzicht van onze bruidstaarten. Voor andere bijzondere en unieke taarten van nu en vanuit het verleden verwijzen we je met alle plezier naar FB en IG

Kort gezegd; " Nee".

Door de huidige genomen covid-maateregelen, is het momenteel niet mogelijk een andere taart en/of cake te bestellen dan degene welke in  onze webshop worden aangeboden.

Ook wij hopen dat we weer snel uw taart naar persoonlijke wensen kunnen aanpassen. 

De prijs van elke taart wordt onder andere bepaald door de grootte, smaak en wijze van decoreren. En elke taart is weer anders. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Wij willen de mogelijkheden altijd graag persoonlijk met u bespreken in onze winkel. We kunnen dan een en ander beter uitleggen, met u meedenken of aanpassingen bedenken. Maar helaas, dat is op dit moment niet mogelijk.

Om misverstanden te voorkomen doen we dit niet via de mail. 

Een taart is nooit 'last minute' te krijgen. Deze dienen altijd vooraf besteld te worden.


Een cake is soms wel 'last minute' mogelijk, namelijk onze Take Away-cakes.

Op de donderdag, vrijdag en zaterdag hebben we diverse cakes, cakeslices en/of cupcakes in onze winkel in de losse verkoop.

 

Elke taartenbakker bij Dunya's Taartenatelier heeft een bakkersachtergrond.

Wij vinden het zeer belangrijk dat elke taartenbakker in het bezit is van de juiste basiskennis betreft het Bakkersvak en de daarbij behorende Hygienekennis.

Gebruikelijk wordt deze basiskennis opgedaan op een ROC , zoals hier in de regio bij het Zadkine College of het Albeda College. Uiteraard kan dat ook bij andere ROC's in Nederland of de bakkers MBO Wageningen.

Verdere uitbreiding van kennis wordt door ons intern onderwezen en/of aanvullende cursussen in binnen- en/of buitenland.

Daarnaast kunnen leerlingen bij Dunya's Taartenatelier stage lopen. Wij nemen per moment maar 1 stagiaire aan zodat we deze voldoende kunnen ondersteunen en begeleiden.

Mocht je interesse hebben om bij Dunya's Taartenatelier te werken als gediplomeerd Taartenbakker, leerling of stagiaire, stuur ons dan gerust een mail met daarin informatie over jezelf, je motivatie en je CV. 

Deze kan je mailen naar taartenbakker@hotmail.com


Kwaliteit..kwaliteit..kwaliteit..


We willen altijd kwaliteit leveren. De taart moet aandacht krijgen, met zorg gemaakt worden en de taart moet bovenal vers zijn. Dat betekent dat de taart dagvers gemaakt moet worden. We proberen daarom nooit meer dan 2 uur  te laten zijn tussen het moment dat de taart af is en het moment dat u de taart komt afhalen.

Aangezien we alles zelf met de hand maken, zijn we beperkt in het aantal bestellingen welke we kunnen aannemen voor een dag. Simpelweg omdat we niet meer kunnen doen dan dat we doen. Als we meer bestellingen zouden aannemen zou dat ten koste gaan van de andere bestellingen met het gevolg dat dat weer ten nadele gaat van de door ons gestelde kwaliteitsnorm. 

Daarnaast heeft elke taartenbakker zijn eigen specialiteit. Dat maakt ons uniek en geeft ons de mogelijkheid een breed scala aan taarten aan te bieden. Maar dat betekent ook dat elke specialist maar een beperkt aantal taarten per moment kan maken. 

"Dan nemen jullie toch meer taartenbakkers in dienst", wordt weleens gezegd. Maar dat klinkt simpeler dan het in werkelijkheid is. Elke taartenbakker die bij ons nieuw begint, doorgaat een traject van maanden om te kunnen voldoen aan onze kwaliteits eisen en jaren om zich te ontplooien tot specialist. 

Het mag duidelijk zijn; Je bent nooit te vroeg om te bestellen.


Maar het gebeurd wel regelmatig dat we een klant moeten teleurstellen omdat de gewenste taart of cake voor de benodigde datum niet meer mogelijk is.

Een cake of cupcakes zijn soms nog tot een enkele dag van te voren te bestellen.

Bij een taart hangt het af van diverse factoren. Wat voor een taart, welke vorm, wat voor een decoratie etc.

In de meeste gevallen is een enkele verjaardags taart nog tot 4 dagen van te voren te bestellen.

Als er voor op de taart bijzonder suikerwerk gemaakt moet worden dan is het verstandig minsten 2 tot 3 weken van te voren te bestellen.

Als een taart in een bijzondere vorm is of in meerdere lagen is, dan adviseren we deze minstens 2 tot 3 weken te bestellen.


In onze webshop vind u links diverse product keuzes. Ieder met een eigen uiterste besteldatum. Dus probeer gerust een andere products keuze als de ander al vol geboekt is. Dan heeft u in ieder geval toch iets lekkers.


In verband met de door de RIVM aangescherpte COVID-19 maatregelen is niet mogelijk om in onze winkel een bestelling te doen en plannen we ook geen afspraken in.

We zijn, voorlopig, tot en met 28 februari 2021 alleen geopend voor het afhalen van de bestellingen.

We proberen u zoveel mogelijk verschillende modellen te tonen in onze webshop waarbij u middels het keuze menu u voorkeuren kunt aangeven.

Dank voor het begrip.

Jazeker, er is bijna altijd wel een plekje bij ons voor deur.

In Rotterdam moet je wel betalen voor het parkeren. Er wordt regelmatig gecontroleerd, dus neem geen risico.

Je kunt beter je geld besteden aan een lekkere taart dan aan een boete.


Het betaald parkeren is dagelijks van 9.00 uur tot en met 18.00 . De parkeercode voor onze wijk is 760.

Het is niet mogelijk om taarten en "gewone" cakes te laten maken zonder ei of koemelk. Dit was in het verleden wel mogelijk maar we hebben een nieuw assortiment VEGAN cakes geïntroduceerd. Speciaal voor diegene die iets lekkers en feestelijks wil presenteren maar dan zonder ei, zuivel of enig ander dierlijk ingrediënt. Compleet VEGAN .

De Vegan cakes zijn dus geen taarten. Wel zijn ze momenteel verkrijgbaar in 2 smaken, vanille en chocolade. U kunt ze ook bestellen met een eigen afbeelding, foto of logo.

Neem een kijkje in onze shop voor voorbeelden.

We hebben diverse groottes en vormen. Het is afhankelijk van de gewenste taart in welke grootte deze mogelijk is.

In onze shop kunt in het keuze menu zien welke diverse afmetingen mogelijk zijn.


Houd er wel rekening mee dat wij lekker royale stukken rekenen per persoon. Mocht u nog andere hapjes, drankjes en eten presenteren rond het taartmoment. dan zult u waarschijnlijk veel meer stukken uit de taart kunnen halen dan wij aangeven.


Maar omdat de taarten van Dunya altijd lekker vers is, kunt u er uiteraard de volgende dag ook nog heerlijk van genieten. Wel koel bewaren natuurlijk, liefst tussen de +2 en +6 Celsius.


Kijkt U voor de zekerheid in de spam van uw mailbox. Soms wil het geval dat de bevestiging daar in beland.

In een enkel geval is er een typefout gemaakt bij het invullen van uw emailadres waardoor de bevestiging niet bij u is aangekomen.

Mocht u de mail toch niet kunnen vinden, bel of mail ons gerust, dan mailen we u deze alsnog.

Op onze contact pagina kunt u onze openingstijden vinden.In het oude Noorden van Rotterdam , op de hoek van de boomrijke Bergselaan en Rodenrijselaan , vind u onze winkel en bakkerij.

Klik op de link om ons op de kaart te vinden.

Er is (bijna) altijd wel een parkeerplek voor de deur. Maar vergeet niet te betalen, de  parkeercode van onze wijk is 760.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op.