Algemene Voorwaarden

Naam van de onderneming: 

Bakkerij W. den Otter h.o.d.n. Dunya’s Taartenatelier
Bergselaan 214
3037 CL Rotterdam KvK nr. 24195943 

Besteltijd

- U kunt op onze site, onder het kopje info, zien wanneer de eerst komende dag is om uw taart of cake te bestellen. Dit kan door variëren door de drukte in onze bakkerij. In de meeste gevallen is dit 7 dagen of meer van te voren.
- Afgesproken data zijn bindend, dit alles heeft te maken met het strakke productieschema van de bakkerij (bij wijziging kunnen wij extra kosten in rekening brengen).
- Taarten en cakes worden vers gemaakt in volgorde van besteltijd. Indien u eerder komt dan de gestelde afhaaltijd, kan het zijn dat uw taart of cake nog niet klaar zijn.

Bestellingen

- Bestellingen worden altijd bevestigd door een e-mail, controleer goed al uw gegevens. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten. Bij wijzigingen naderhand kunnen wij extra kosten in rekening brengen.

Afbeelding op taart

- U kunt uw afbeelding in JPG bestand toevoegen van minimaal 50 kb en max 3 mb.
- Wij streven naar een zo exact mogelijke kopie van uw logo, foto of afbeelding, het is echter mogelijk dat er kleine kleurverschillen zijn.

Betaling

- Er kan via online bestellingen enkel betaald worden via iDEAL. 100% vertrouwd.
- Zonder betaling zal een taart niet gemaakt worden.

Annulering

- U kunt uw bestelling tot drie dagen of meer van te voren annuleren zonder kosten. U krijgt dan van ons een voucher-code welke u kunt gebruiken bij uw volgende bestelling. De voucher heeft de waarde van de geannuleerde taart. U kunt er ook voor kiezen om uw geld retour gestort te krijgen. In dat geval zijn we genoodzaakt om een berag vanaf € 7,50 annuleringskosten in rekening te brengen.

- U kunt uw bestelling 1 tot 2 dagen annuleren. Dan zijn er wel al voorbereidingen getroffen waardoor we u maar 50% van het totale bedrag van de taart kunnen retourneren in de vorm van een voucher-code. Deze kunt u gebruiken bij uw volgende bestelling. Of u laat het bedrag op uw rekening storten maar dan zijn we wel genoodzaakt om extra € 7,50 annuleringskosten in rekening te brengen. 

- Mocht er voor uw taart als voorbereiding al bijzonder suikerwerk gemaakt zijn, dan zal deze wel in rekening gebracht worden. 

- Bij annulering binnen 24 uur zullen de volledige kosten in rekening gebracht worden. U krijgt dan geen tegemoetkoming.

Privacy

-Wij behandelen al uw gegevens uiterst zorgvuldig en delen deze nooit met andere partijen.

Onze taarten

- Wij streven er naar de kleuren van afbeeldingen zoveel mogelijk te continueren doch kan het gebeuren dat kleuren van foto's en logo's niet 100% overeenstemmen met uw kleuren, modellen kunnen afwijken van foto`s op de site. Dit kan o.a. door andere instellingen van uw kleurresoluties in uw scherm
- Wij gaan uit van stukjes taart van 6-6 cm pp. De taarten worden ambachtelijk bereid. Hierdoor kunnen de taarten iets afwijken van de afbeelding.
- Dunya’s Taartenatelier kan in dit geval niet aansprakelijk worden gesteld.

Klachten

- Overal worden foutjes gemaakt, wij nemen alle klachten uiterst serieus en zorgen voor een passende oplossing. Klachten worden tot 48 uur na levering behandeld! ( mits schriftelijk ingediend )

- Indien een taart bij het ophalen niet gereed is volgens afgesproken tijdstip, dan heeft de klant recht op een maximale tegemoetkoming van 10 euro

Woord- en beeldmerken beschermd

-Alle woord- en beeldmerken op deze internetsite zijn eigendom van Dunya’s Taartenatelier tenzij anders aangegeven. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dunya’s Taartenatelier is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. Elk gebruik dat niet geoorloofd is wordt beschouwd als merkinbreuk en zal met alle mogelijke juridische middelen worden bestreden..