Voorwaarden

Naam van de onderneming:

Bakkerij W. den Otter h.o.d.n. Dunya’s Taartenatelier

Bergselaan 214

3037 CL Rotterdam

KvK nr. 24195943

 

Besteltijd

- U kunt op onze site, onder het kopje info, zien wanneer de eerst komende dag is om uw taart te bestellen. Dit kan door variëren door de drukte in onze bakkerij. In de meeste gevallen is dit 7 dagen of meer van te voren.

- Afgesproken data  zijn bindend, dit alles heeft te maken met het strakke productieschema van de bakkerij (bij wijziging kunnen wij extra kosten in rekening brengen).

- Taarten worden vers gemaakt in volgorde van besteltijd. Indien u eerder komt dan de gestelde afhaaltijd, kan het zijn dat uw taart nog niet klaar zijn.

 

Bestellingen

 

    - Bestellingen worden altijd bevestigd door een e-mail, controleer goed al uw gegevens.  Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten. Bij wijzigingen naderhand kunnen wij extra kosten in rekening brengen.

 

Afbeelding op taart

 

    - U kunt uw afbeelding in JPG  bestand toevoegen van minimaal 50 kb en max 3 mb.

    - Wij streven naar een zo exact mogelijke kopie van uw logo, foto of afbeelding, het is echter mogelijk dat er kleine kleurverschillen zijn.

 

 

Betaling

- Er kan via online bestellingen enkel betaald worden via iDEAL. 100% vertrouwd.

-Zonder betaling zal een taart niet gemaakt worden.

 

Annulering

- U kunt uw bestelling tot 72 uur van te voren annuleren. Wij rekenen wel eventuele kosten die hieruit voortvloeien.

 

 Privacy

-Wij behandelen al uw gegevens uiterst zorgvuldig en delen deze nooit met andere partijen.

 

Onze taarten

 - Wij streven er naar de kleuren van afbeeldingen zoveel mogelijk te continueren doch kan het gebeuren dat kleuren van foto's en logo's niet 100% overeenstemmen met uw kleuren, modellen kunnen afwijken van foto`s  op de site.Dit kan o.a. door andere instellingen van uw kleurresoluties in uw scherm

    - Wij gaan uit van stukjes taart  van 6-6  cm pp.

    - De taarten worden ambachtelijk bereid. Hierdoor kunnen de taarten iets afwijken van de afbeelding.

    - Dunya’s Taartenatelier   kan in dit geval niet aansprakelijk worden gesteld.

 

 

Klachten

-Overal worden foutjes gemaakt, wij nemen alle klachten uiterst serieus en zorgen voor een passende oplossing. Klachten worden tot 1 week na levering behandeld! ( mits schriftelijk ingediend )

 

Woord- en beeldmerken beschermd

-Alle woord- en beeldmerken op deze internetsite zijn eigendom van Dunya’s Taartenatelier tenzij anders aangegeven. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dunya’s Taartenatelier is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. Elk gebruik dat niet geoorloofd is wordt beschouwd als merkinbreuk en zal met alle mogelijke juridische middelen worden bestreden..