DUNYA & COVID19

Sinds de impact van het corona virus bekend is geworden, is er een hoop gebeurd in Nederland.

Wij nemen de risico's van het virus heel serieus. We volgen de adviezen van de overheid en het RIVM. Daarnaast laten we ons uitgebreid informeren door de branche organisaties.

We hebben meerdere aanpassingen doorgevoerd om 2 belangrijke redenen. Ten eerste, uiteraard, ter bescherming van de gezondheid van U en de gezondheid van onze medewerkers. Ten tweede om te zorgen dat we gezamenlijk de verspreiding van het virus kunnen indammen en onze mensen in de zorg hun taak aankunnen.

Helaas zal dit virus nog langere tijd onder ons zijn. Om eraan bij te dragen dat de gevolgen van het virus zo beperkt mogelijk blijven, hebben we een aantal maatregelen genomen, waarbij we de richtlijnen van het RIVM volgen. We beseffen dat de maatregelen bij de een gepast overkomen en bij de ander wellicht te streng. We rekenen echter op uw begrip als u soms wat langer moet wachten dan gebruikelijk of dat dingen soms anders gaan dan u gewend bent. Het is voor iedereen een nieuwe situatie waar we onze weg in moeten vinden.

Eén van de belangrijkste aanpassingen is dat wij enkel geopend zijn voor het afhalen van taartbestellingen. Het bestellen kan enkel via onze webshop. U kunt uw taart enkel bestellen zoals deze getoond wordt in onze shop. 

Bij voorbaat dank.

Wilco den Otter

Uw taartenbakker en eigenaar van Dunya's Taartenatelier

Dunya's Taartenatelier genomen maatregelen n.a.v. de Covid19-crisis

* Er kan niet meer met contant geld betaald worden. In de winkel kan het enkel via de pin. De webshop gaat met ideal en  in andere gevallen maken we gebruik van tikkies.

* Vanwege de beperkte ruimte in onze winkel, ontvangen wij nooit meer dan 1 klant. We vragen dat u als klant alleen of samen komt maar nooit meer dan met 2 personen. Op deze manier kunnen we op gepaste afstand blijven van elkaar. Dit kan soms betekenen dat u buiten moet wachten omdat er al 1 klant binnen is. We vragen u dat te doen onder onze afkapping langs het raam, dat is uit de wind en de regen.

 * We zijn nu ook open op zondag ochtend en op feestdagen. Wel enkel in de ochtend van 9.30 en 12 uur voor het ophalen  van taarten. Dit doen we om onze klanten zoveel mogelijk van dienst te zijn en tevens meer te spreiden over de week zodat niet teveel klanten tegelijk onze winkel bezoeken.

* De openingstijden zijn aangepast.

Voor het plaatsen van bestellingen:  

Dat kan enkel via onze webshop op deze site.  Momenteel kunt u niet persoonlijk in de winkel bestellen.

Voor het ophalen van bestellingen :

Maandag t/m vrijdag  van 9.30 uur  tot 16.30 uur(woensdag tot 15.00)

Zaterdag van 9.30 uur tot 15.00 uur

Zon- en feestdagen van 9.30 tot 12.00 uur