22/05
2015
taal:

Welkom

Welkom bij Dunya's Taartenatelier.

De plek waar taartenbakkers met hun passie en creativiteit de meest fantastische taarten creeëren. Een Dunya-taart is meer dan gewoon taart. Een Dunya taart is uniek in zijn vorm, uiterlijk en smaak. Gemaakt met enthousiasme en gedrevenheid om jouw taartwensen te laten uitkomen. Maak je feest onvergetelijk met een taart van Dunya's Taartenatelier voor elke gelegenheid. Naast taarten maakt Dunya's ook cupcakes en soesjes in diverse smaken en decoraties. Voor elke gelegenheid heeft Dunya's leuke ideeën.

De planning voor  taarten in meerdere lagen of in een bijzondere vorm zit alweer behoorlijk vol. Indien u een dergelijke taart wilt bestellen, houdt u er dan rekening mee dat de eerste datum dat wij weer ruimte hebben in de planning 5 juni* is. 

Voor een enkele taart is er wel eerder ruimte in de planning*.

In de maand april en mei zijn er veel verplichte feestdagen, kijk daarom ook onder aangepaste openingstijden om te weten wanneer we eventueel gesloten zijn.


We adviseren U daarom op tijd te bestellen. Kijk bij "info" voor de uiterste besteldata.


Online bestellen is nu mogelijk. Kijk bij bestellen naar de mogelijkheden. Voor meer specifieke wensen kunt U altijd terecht in de winkel.