Dunya's Taartenatelier bestaat uit een hechte groep vakidioten die elke dag weer graag de uitdaging aangaan om jouw taartwensen uit te laten komen. Altijd gedreven om de best mogelijke kwaliteit en originaliteit te tonen.

Doordat elke taartenbakker bij Dunya zijn eigen specialiteit heeft en in zijn specialiteit tot de top van Nederland behoort, is het mogelijk om aan al je wensen te voldoen.

Laten we ze voorstellen;

KIRSTEN

KIRSTEN

Uit het westland komt deze versterking van Dunya welke elke verjaardagstaart tot een feestje maakt!

ERIK

ERIK

Letterlijk en figuurlijk de hardloper van Dunya's. Op de weg en tijdens het vullen van de taarten. Daarnaast pakt hij elke uitdaging aan, voor het maken van taarten in bijzondere vormen. Geïnspireerd door de klanten of door zijn twee dochters. Al vanaf de geboorte van zijn 2 oogappels maakt hij hun verjaardagstaarten.

SHAMANGI

SHAMANGI

Deze Salsa Queen swingt niet alleen op de dansvloer maar ook bij Dunya. Zowel bij de dans als bij haar taarten draait het om beheersing ,om elegantie en perfectie. In haar bruidstaarten zie je dit allemaal terugkomen. Daarnaast maakt zij ,als mede-sugarartist, de mooiste suikerrozen.

MANDY

MANDY

De kleinste taartenbakker van Dunya is een groot talent. Met nog maar net haar diploma op zak , laat ze menige taartenveteraan ver achter zich met haar creaties. Is druk in de leer bij de sugarartists met als specialisatie suikerbloemen. En Mandy is sinds kort de trotse moeder van haar prinsesje Kiënna.

WESLEY

WESLEY

Als carnaval nog niet had bestaan, dan had hij het uitgevonden. Deze goedlachse taartenbakker is niet boos te krijgen. Bakt zich een slag in de rondte en de oven heeft voor hem geen geheimen. Hij legt hiermee de basis voor elke geslaagde taart en cupcake.

WILCO

WILCO

Hij leeft, ademt, eet taarten. Is 24/7 bezig met taarten. Al ruim 15 jaar heeft hij Dunya's Taartenatelier ontwikkelt tot de toonaangevende bakkerij op het gebied van gelegenheidstaarten. Ontzettend gelukkig met zijn team, die net als hij zich altijd wil verbeteren. Tot rust komt hij thuis bij zijn lief terwijl er genoten wordt van het prachtige uitzicht op de stad Rotterdam.