Voor onze taarten maken we gebruik van de beste en verste ingerediënten welke in elk seizoen verkrijgbaar is. Dit omdat we vinden dat dit de basis is voor elk kwalitatief hoogwaardig produkt.

Daarnaast kunnen we met het gebruik van onze ingrediënten rekening houden met uw specifieke wensen betreft uw principes, geloofsovertuiging en/of allergie.

Een standaard taart bij ons is zonder alcohol en zonder gelatine. Afhankelijk van uw wensen kunnen deze ingrediënen wel in een taart voorkomen. Indien u dit niet wilt kunt u ons altijd vragen naar de alternatieven. De gelatine welke eventueel gebruikt zou worden is altijd een rundergelatine. In onze bakkerij komen in het geheel geen varkensprodukten voor.

We maken ook ei-vrije taarten. Door onze jarenlange ervaring met deze taarten, hebben we een recept kunnen ontwikkelen die een eigen smakelijke cake oplevert.

Onze taarten kunnen ook zonder koemelkprodukten. We maken dan gebruik van ingrediënten op basis van soja.

U kunt bij uw bestelling aangeven met welke allergie wij rekening moeten houden. We zullen dan alles in het werk stellen om te zorgen dat uw taart aan die wensen voldoet. Een volledige 100% kunnen we niet geven aangezien we in een open bakkerij werken waarin wellicht ook het ingrediënt waar u allergisch voor bent, verwerkt wordt.

Door onze open bakkerij is het ons niet toegestaan om glutenvrije produkten aan te bieden.

 

Voor meer gerichte vragen kunt u altijd bij ons terecht, vraagt u dan naar Wilco.